Nyt

26. februar 2018

Sådan får vi fuglene tilbage i landbrugslandet.

Hvad skal vi gøre for sanglærken, viben, agerhønen og de andre agerlandsfugle, som har det svært i landbrugslandet? Dansk Ornitologisk Forening har løsningerne, der giver plads til både fugle og korn.

se mere her

14. februar 2018

Kæmpe faktatjek slår fast: Intensivt landbrug presser dyr og natur

Danmark er det mest intensivt dyrkede land i EU, og det går hårdt ud over naturen og dyrevelfærd. Det viser en ny stor opgørelse fra Danmarks Naturfredningsforening og Dyrenes Beskyttelse.

se mere på Danmarks

Se mere på Danmarks Naturfredning forenings hjemmeside.

9. februar 2018

Nyt skovprogram i høring

Miljøstyrelsen har d. 9. februar 2018 præsenteret et udkast til et nyt nationalt skovprogram, der er i offentlig høring indtil 6. april 2018.

Formålet er at udstikke en kurs for en bæredygtig skovforvaltning, der understøtter skovenes mange vigtige funktioner og sikrer god balance mellem skovenes benyttelse og skovenes beskyttelse.

Se mere på Miljøstyrelsens hjemmeside.