Fra 1. februar 2017 er Styrelsen for Vand og Naturforvaltning og Miljøstyrelsen samlet i én styrelse med ansvar for miljøet. Den nye styrelse viderefører navnet Miljøstyrelsen

- udmønter regeringens miljø- og naturpolitik indenfor en lang række områder

Landsforeningen for fuglebeskyttelse og fugleinteresserede. Nyheder, fakta om fugle, projekter, fond og ture.

Fugleinfo.dk er et leksikon over de danske fugle. Databasen indeholder foreløbigt 260 arter, med billeder og lyde til langt de fleste arter.

Entomologisk Selskab for Fyn består af en gruppe insektinteresserede personer, der arbejder seriøst med undersøgelser og registrering af insektfaunaen

specielt for faunadistrikt Fyn.

Her kan du søge blandt alle fugle - alfabetisk eller efter kategori.

Dansk Botanisk Forening blev stiftet i 1840 og er dermed Danmarks ældste, grønne forening. Foreningens formål er at fremme interessen for botanik, herunder at udforske og bevare den danske flora.

Øhavsstien er med sine 220 km. en af Danmarks længste vandreruter, som omkranser Det Sydfynske Øhav.

Her har du adgang til myndighedernes naturdata.

Data om miljøet i Danmark

Foreningen til Svampekundskabens Fremme’s hjemmeside! Her kan du finde information om foreningen, dens aktiviteter og publikationer.

Dansk Vandrelaug arbejder for at skabe et varieret tilbud for en aktiv fritid og for at øge adgangen til det åbne land.

Danmarks Naturfredningsforening i Nyborg arbejder for et bæredygtigt samfund med en rig og mangfoldig natur, et smukt og varieret landskab og et rent og sundt miljø. Mere om os

Naturstyrelsens naturguider viser vej til seværdigheder og oplevelser i naturen landet rundt.

Udinaturen-kortet samler tilbud ude i den danske natur. Brugere kan finde friluftstilbud her - eller oprette sig som bidragsyder og lægge nye tilbud på. Informationerne på kortet ligger, så alle nemt kan lave apps, programmer og hjemmesider med dem.

Felthåndbogen består af 2840 beskrivelser af den danske flora og fauna. Beskrivelserne er lavet med det primære formål, at fungere som en hjælp til sikker artsbestemmelse. For alle arter er der desuden oplysninger om arternes biologi, udbredelse, levested m.m.